Η εταιρεία Meridian Gaming (CY) Ltd, εν συνεχεία του κοινωνικού της έργου, παρευρέθηκε στο χώρο του ιδρύματος Άγιος Στέφανος, με σκοπό την προσφορά εξοπλισμού για που προορίζεται για την ακόμη καλύτερη διαβίωση των  ατόμων που στεγάζονται εντός του Οικοτροφείου.

Την αντιπροσωπεία της εταιρείας υποδέχθηκε η Κυρία Κατερίνα Στογιάννη, η οποία, αφού μας ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά, μας εξήγησε τις κύριες πτυχές σχετικά με την δράση του ιδρύματος και μας ενημέρωσε για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Άγιος Στέφανος.

Το ίδρυμα Άγιος Στέφανος, ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του στην Κύπρο, ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ιδιωτικής πρωτοβουλίας, με φιλανθρωπικό σκοπό και κύριο μέλημα την φροντίδα και επανένταξη στην κοινωνία ατόμων με νοητική αναπηρία. 

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις του ιδρύματος βρίσκονται στην Λεμεσό, όπως και το Οικοτροφείο του ιδρύματος, με την λειτουργία ακόμα τριών κατοικιών κοινωνικής ένταξης στην ευρύτερη περιοχή, με μελλοντικό σχέδιο για ακόμη μια κατοικία. Το οικοτροφείο είναι σε πλήρη λειτουργία επί καθημερινής βάσεως, και έχει ως κύριο στόχο να παρέχει ολοκληρωτική στήριξη στα άτομα τα οποία στεγάζει εντός του χώρου.

Το ίδρυμα στηρίζεται κυρίως από τις δικές του δραστηριότητες, όπως εορταστικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές συναθροίσεις, και διάφορα άλλα, με σκοπό την ενημέρωση για την δράση του, και την συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση του ιδρύματος, καθώς επίσης και από δωρεές και συνεισφορές από το υστέρημα ιδιωτών, σε συλλογικό ή ατομικό επίπεδο.

Η αείμνηστη Παυλίνα Παυλίδου υπήρξε από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Ιδρύματος, δωρίζοντας μεγάλη σε έκταση κτηματική περιουσία και σημαντικό χρηματικό ποσό προκειμένου να ανεγερθεί το νέο οίκημα του Ιδρύματος.