Στήριγμα στο Γολγοθά συνανθρώπου μας η Meridian

Η Meridian συνεχίζει με έντονο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία μας να βοηθά και να στηρίζει όπως μπορεί συνανθρώπους μας για να καταφέρουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Μία προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ και συνεχίζεται με στόχο να αποτελέσουμε ένα μικρό αποκούμπι στις ανάγκες που μπορεί να έχουν συνάνθρωποι μας οι οποίοι ταλαιπωρούνται από διάφορα προβλήματα υγείας.

Για μία ακόμη φορά η Meridian θέλοντας να κάνει τα λόγια πράξεις ξανά έχει προβεί σε ενέργειες για να βοηθήσει συγκεκριμένο άτομο που ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας με στόχο την αποκατάσταση και τη βελτίωση της ποιότητα ζωής του.

Έτσι, με την συνεισφορά μας ευελπιστούμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στη βελτίωση και τη σταθεροποίηση της υγείας του συνανθρώπου μας, όσο και την μέγιστη αποκατάσταση της λειτουργικής του ικανότητας.

Η Meridian έχει δωρίσει σημαντικό χρηματικό ποσό για την αποθεραπεία συγκεκριμένου ατόμου με στόχο να πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον μέσω της επιστημονικής ομάδας  του ιατρικού κέντρου «Άγιος Ιωάννης ο Λαμπαδιστής».

Κάθε άτομο το οποίο εισέρχεται στο κέντρο αντιμετωπίζεται ολιστικά με σκοπό τόσο τη βελτιστοποίηση και την σταθεροποίηση της υγείας του όσο και την μέγιστη αποκατάσταση της λειτουργικής του ικανότητας. Η συνεργασία της διεπιστημονικής ομάδας και η εφαρμογή πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνικών έχουν ως σκοπό την επάνοδο και την επανένταξη του ασθενούς.

Έτσι, η Meridian προσφέρει και συνεισφέρει για μία ακόμη φορά με στόχο να δούμε ένα κόσμο με πολύ περισσότερα αληθινά χαμόγελα!