Λέικερς vs Φοίνιξ Σανς

Οι Λέικερς μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την παρουσία τους κόντρα στους Γουόριορς, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το ζητούμενο που ήταν η νίκη με το τελικό 120-125. Μοιάζουν ασταθείς μετά το χαμό του Kobe, μετρούν έκτοτε τρεις νίκες και δυο ήττες και καλούνται να συνέλθουν πλήρως και να βάλουν γερές βάσεις για την κορυφή της Δύσης αλλά και για τον τίτλο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται δυο νίκες πάνω από Νάγκετς και Κλίπερς, δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και μοιάζουν έτοιμοι να “χτίσουν” σερί. Κόντρα στους Σανς δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα αν παρουσιαστούν σοβαροί.

Οι Σανς από την πλευρά τους ηττήθηκαν σχετικά εύκολα με 108-117 από τους Νάγκετς, επιβεβαιώνοντας έτσι το εκτεταμένο ντεφορμάρισμά τους. Μετρούν δυο νίκες και έξι ήττες στα οκτώ τελευταία έχουν υποχωρήσει στη 13η θέση της Δύσης με ρεκόρ 21-31 και μοιάζει απίθανο να προλάβουν τα play off, καθώς δεν έχουν την απαραίτητη δυναμική για να ανατρέψουν αυτή τη διαφορά. Σήμερα θα ψάξουν την έκπληξη στο LA, θα χρειαστούν εξαιρετικές εμφανίσεις από Booker και Oubre αν θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί, όπως επίσης κι από τον Ayton, για τον οποίο δεν ξέρουμε ακόμη αν θα αγωνιστεί τελικά. Αμφίβολοι επίσης οι Baynes και Harper, σίγουρα εκτός οι Kaminsky και Saric.

 

Μια νέα προσφορά ονόματι Happy Hour φέρνει η Meridianbet στην διάθεση του στοιχηματικού της κοινού. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό στα πρακτορεία μας είτε στην ιστοσελίδα μας. Η προσφορά αυτή αφορά όλους τους εν εξελίξει αγώνες μεταξύ των ωρών 10-12 το πρωί μόνο.

Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες της εταιρείας μας, θα μπορούν καθημερινά το πρωί να στοιχηματίσουν σε ενισχυμένες αποδόσεις σε όλους τους ζωντανούς αλλά και μη αγώνες μεταξύ των συγκεκριμένων ωρών!

Κάθε πρωινό λοιπόν μην χάσετε την ευκαιρία για να στοιχηματίσετε στην μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Κύπρου. Από τα πρακτορεία μπορείτε μέσα σε ένα ωραίο κλίμα να διασκεδάσετε αλλά και να ενημερωθείτε για όλες μας τις προσφορές όπως επίσης και στην εύχρηστη μας ιστοσελίδα!