Η Μeridian συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα άπορες και μονογονεϊκές οικογένειες

Δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο αναπτύσσει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου η Meridian αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας. Στόχος μας διαχρονικά είναι να στηρίζουμε έμπρακτα τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Τα μέλη της ομάδας μας, κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι, πρωταγωνιστούν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να ενισχύσουμε άπορες και μονογονεϊκές οικογένειες, προσφέροντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Σκοπός και στόχος της Meridian είναι όχι μόνο να συμβάλει στην κοινωνική ανταπόδοση και να ανακουφίσει μέσα από δράσεις μας τις ευπαθέστερες κοινωνικά ομάδες, αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινωνικό σύνολο για ενεργότερη συμμετοχή σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Δέσμευση της εταιρείας μας, η προσπάθεια αυτή και να συνεχιστεί αλλά και να αναβαθμιστεί, «αγκαλιάζοντας» ακόμη περισσότερες οικογένειες, θέλοντας να προσφέρουμε πίσω στην κοινωνία στην οποία και εμείς δραστηριοποιούμαστε.

Ως Meridian πάγια θέση μας είναι να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας μέσα από το κοινωνικό μας πρόγραμμα και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε!

Αφήστε ένα σχόλιο