Η Βαλεντίνα έχει ανάγκη την βοήθεια μας!

Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι το οποίο πάσχει από εγκεφαλική παράλυση χρειάζεται επείγον εγχείρηση μέχρι τον Νοέμβριο, με την παραμικρή συνεισφορά να είναι εξαιρετικά σημαντική ούτως ώστε να μεταβεί η μικρή Βαλεντίνα στην Αμερική.

Με το πιο κάτω σημείωμα το οποίο αναρτήθηκε από τους κοντινούς ανθρώπους της Βαλεντίνας καλούμε και εμείς με την σειρά μας τον κόσμο να δώσει ένα χέρι βοηθείας σε ένα παιδί που το έχει πραγματικά ανάγκη.

«ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?

ΞέρωΟι περισσότεροι δεν θα δώσετε σημασία.. Τρεχάματα, διακοπές, παιδιά, έξοδα, βουνά προβλήματα στο δικό μας μικρόκοσμοΕίμαστε όλοι μαζί μέσα σε αυτό. Όμως δεν παύει να είμαστε Άνθρωποι… Και εγώ πιστεύω με όλη μου τη ψυχή στη δύναμη της ανθρωπότητας όταν θέλει να βοηθήσει και να κάνει κάτι καλό.

Σε αυτή τη περίπτωση ζητώ τη βοήθεια σας για τη Βαλεντίνα μας, ένα παιδί 5 ετών που στα 2 της διαγνώστηκε με σπαστική εγκεφαλική παράλυση / σπαστική διπληγία. Αν και μένει Λάρνακα και κατάγεται από Κύπρο, μέχρι στιγμής το Υπουργείο Υγείας Κύπρου δεν απάντησε εαν και πως θα βοηθήσει την περίπτωση της.

Κάνουμε λοιπόν ένα διαδικτυακό fundraising για τη μικρή μας φίλη γιατί χρειάζεται μέχρι το Νοέμβριο 2022 να κάνει εγχείρηση (επιλεκτική ραχιαία ριζοτομή) στην Αμερική για να απαλλαχτεί μια για πάντα από τη σπαστικότητα και να έχει μια κανονική παιδική ηλικία.

Με το σύνθημα ‘GIVE VALENTINA HER CHILDHOOD BACKκαλούμε 100,000 άτομα να δώσουν από ΜΟΝΟ 1 ευρώ για να καλυφθούν τα έξοδα της εγχείρησης, διαμονής, φυσιοθεραπείας και εισητηρίων. Μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία της και να κάνετε την εισφορά σας εδώ: https://gogetfunding.com/givevalentinaherchildhood…/…

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο γι’αυτό μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια, σήμερα είναι η Βαλεντίνα, αύριο μπορεί να είναι κάποιο δικό σου άτομο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς!

Give Valentina her childhood back

#givevalentinaherchildhoodback»

Μπορείτε να βρείτε όλες της πληροφορίες για να συνεισφέρετε και εσείς για την Βαλεντίνα εδώ.

Η Meridianbet προχώρησε στη δωρεά ενός αξιοσέβαστου ποσού με σκοπό να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για την Βαλεντίνα.

βαλεντινα 1