Έναρξη συνεργασίας Meridian Gaming (CY) LTD – Τμήμα καλαθόσφαιρας ανδρών και τμήμα τροχοκαθίσματος Απόλλωνα

H Meridian Gaming (CY) LTD βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με το τμήμα καλαθόσφαιρας ανδρών του Απόλλωνα και το τμήμα καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα για τη σεζόν 2021/22.

Η συμφωνία μεταξύ Meridian Gaming (CY) LTD και των δύο αυτών τμημάτων του Απόλλωνα είναι με χρονική διάρκεια μέχρι τον Μάιο του 2022 και ευελπιστούμε να έχει μακροχρόνια συνεργασία.

Στόχος και των δύο, είναι μια επικερδής χορηγία και συνεργασία, έχοντας κατά κύριο λόγο τη κοινή φιλοσοφία, τη στήριξη δηλαδή του αθλητισμού και με κοινό γνώμονα ότι «ο αθλητισμός είναι για όλους». Η Meridian Gaming (CY) Ltd και ο Απόλλωνας Λεμεσού βαδίζουν με τις ίδιες αξίες.

Τέλος, ευχόμαστε ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα συνδυαστεί με πολλές διακρίσεις και θα είναι προσοδοφόρα και για τις δύο πλευρές.

Λίγα λόγια για την Meridian Gaming (CY) LTD:

Η Meridian Gaming (CY) Ltd ή απλά Meridianbet αντιστοιχεί στο εμπορικό σήμα που αναφέρεται στην εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Meridian Gaming (CY) Ltd, με άδεια λειτουργίας πρακτορείων στοιχημάτων και διαδικτυακού στοιχήματος, που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2012 και έλαβε άδεια από το 2018, με έδρα τη Λεμεσό στην Κύπρο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας και έχει λάβει άδεια από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της χώρας (με άδεια για υποστατικά με αθλητικά στοιχήματα και διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα).

Η Meridian Gaming (CY) Ltd έχει αριθμό άδειας κλάσης Α. A013, καθώς και αριθμός άδειας κλάσης Β. Β009.

Αυτή η νομική οντότητα είναι επίσης μέρος του ομίλου Meridian Gaming, που δραστηριοποιείται σε 30+ δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο ως καθιερωμένος πάροχος αθλητικών στοιχημάτων.

Το Meridian Gaming Group αντιπροσωπεύει έναν όμιλο εταιρειών που λειτουργούν με την εμπορική ονομασία Meridianbet ή Meridian, έναν εγκαθιδρυμένο όμιλο αθλητικών στοιχημάτων, που δραστηριοποιείται επί του παρόντος σε διεθνής αγορές σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Ιδρύθηκε το 2001 ως λιανικός φορέας αθλητικών στοιχημάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Παράλληλα, η Meridian Gaming (CY) Ltd δίνει έντονα το παρόν της στις ανθρώπινες αξίες και προσφέρει στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο, με παροχή βοήθειας όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη, πράγμα το οποίο κατά τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει προς τα έξω και ο αθλητισμός.