ΣΤΙΒΟΣ: Ο Γ.Σ.Α θέλει να γίνει ο 7ος σύλλογος της ΚΟΕΑΣ

Ο  Γυμναστικός Σύλλογος  Άλμα (Alma Athletics) είναι η πρώτη ιδιωτική ακαδημία στίβου στην Κυπρο αλλά φαίνεται πως έχει ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Η ακαδημία που έχει ιδρύσει και «τρέχει» ο Ολυμπιονίκης μας Κυριάκος Ιωάννου έχει πρόσφατα πάρει το πιστοποιητικό αθλητικής αναγνώρισης από τον ΚΟΑ και πλέον οδεύει στο να κάνει κάτι ιστορικό.

Σύμφωνα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζεται η επιθυμία ώστε να εγγραφει ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμα (Γ.Σ.Α) ως 7ο μέλος της ΚΟΕΑΣ και να αγωνίζεται επίσημα σε όλες τις διοργανώσεις.

317613213 142142101940135 3957410712113423410 n

Όπως ανέφερε και ο Κυριάκος Ιωάννου σε συνέντευξή του, ένας από τους στόχους είναι να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές για άλλη μια επιλογή Γυμναστικού Συλλόγου (στην Ελλάδα υπάρχουν 240 συλλόγοι είπε) με τον τελευταίο που έχει ιδρυθει στην Κύπρο να είναι πριν 104 χρόνια.

Τέλος ο 7ος Ολυμπιονίκης στο Ρίο ανέφερε ότι μεγάλο του όνειρο, το οποίο ελπίζει να το εκπληρώσει, είναι να δημιουργήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις, κάτι που αξίζει στην Κύπρο και θα βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ ΑΛΜΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Γ.Σ.ΑΛΜΑ έχει πάρει το Πιστοποιητικό Αθλητικής Αναγνώριση με βάση τις διατάξεις του περί ΚΟΑ Νόμου με Αρ. Μητρώου : 1151 .

Το επόμενο βήμα του Γυμναστικού Συλλόγου μας είναι η αναγνώριση και εγγραφή μας στην οικεία Ομοσπονδία (Κ.Ο.Ε.Α.Σ) ως 7ο μέλος της, για να αγωνιζόμαστε επίσημα σε όλες τις διοργανώσεις της. Σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο τελευταίος Γυμναστικός Σύλλογος που δημιουργήθηκε ήταν πριν από 100 και πλέον χρόνια .

Ευχόμαστε ότι σύντομα θα εγγραφούμε ως 7ος Γυμναστικός Σύλλογος και θα βοηθήσουμε και εμείς στην εξέλιξη και βελτίωση του Κλασικού Αθλητισμού που τόσο το έχει ανάγκη.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης