Νέο με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Τζέικομπς

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς ολοκλήρωσε μια όχι και τόσο πετυχημένη σεζόν για τον ίδιο.

O Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο (100μ.) σε όσους αγώνες συμμετείχε το καλοκαίρι του 2023 δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα, ενώ δεν έχει κατεβεί ούτε τα 10 δευτερόλεπτα.

Έτσι ο 29χρονος Ιταλός σπρίντερ αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον προπονητή του Πάολο Καμόσι και να αναζητήσει μια καινούργια συνεργασία με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εκεί όπου θέλει να βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τα τελευταία δύο χρόνια, μετά τους Ολυμπιακούς, ήταν δύσκολα για τον Τζέικομπς με συνεχείς τραυματισμούς ενώ λέχθηκαν για διάφορα γύρω από το όνομά του, αφού ακύρωσε πολλούς αγώνες εκεί μάλιστα που θα είχε δυνατούς αντιπάλους.

«Ηρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, δεν θα το αρνηθώ. Ο Πάολο ήταν ένας σημαντικός καθοδηγητής για μένα. Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή τύχη στη μελλοντική του επαγγελματική σταδιοδρομία. Ακόμα κι αν οι δρόμοι μας χώρισαν, παραμένει ένας μεγάλος προπονητής για μένα» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Τζέικομπς που προπονείτο με τον Καμόσι από το 2015.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης