Φωτιές οι δηλώσεις του Γιάννη...

Το συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο φτάνει στο τέλος του και για αυτόν τον λόγο πολλές εικασίες δίνουν και παίρνουν. Ο NBA star αποφάσισε πως θα συζητήσει στο τέλος της σεζόν για επέκταση συμβολαίου με τους Μπακς και μόνο τότε θα αποφασίσει αν θα ανανεώσει ή αν θα φύγει το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Ο Greek Freak ρωτήθηκε για την πιθανότητα να είναι συμπαίκτης κάποια στιγμή στο ΝΒΑ με τα άλλα δύο αδέρφια του, τον Θανάση που αυτή την στιγμή είναι μαζί του στους Μπακς και τον Κώστα που παίζει στους Λέικερς δίπλα στον μεγάλο Λε Μπρόν.

Κάπου εκεί ο Γιάννη έδωσε μία απάντηση που έριξε λάδι σε μια φωτιά που άρχισε να σιγοκαίει. «Θα ήταν εκπληκτικό. Προφανώς θα περνούσαμε περισσότερο χρόνο μαζί και σίγουρα θα άρεσε και στη μαμά μου. Πάντως αν μπορούσαμε να βρεθούμε μαζί σε μια ομάδα, στο Μιλγουόκι, στο Λος Άντζελες θα ήταν υπέροχο», είπε και ο κόσμος του NBA άρχισε σιγά σιγά να ονευρεύετε το σενάριο Αντετοκούνμπο, Άντονι και Λε Μπρόν να αποτελούν ενά τρίγωνο φωτιά!

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.