Πολλά χαμένα ευρώ απο το ΝΒΑ!

Το ΝΒΑ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους ιδιοκτήτες αναζητώντας μια λύση ώστε να σωθεί η σεζόν με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι οι ομάδες είναι διατεθειμένες ακόμη και να ολοκληρώσουν τα playoffs τον Αύγουστο και να αρχίσουν την επόμενη σεζόν τον Δεκέμβριο, αλλά φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία.

Σύμφωνα με το ESPN, σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ, τότε οι παίκτες θα χάσουν 21-24% των χρημάτων που προέβλεπαν τα συμβόλαιά τους. Μπορεί να μην υπάρχει σαφής πρόβλεψη για κορωνοϊό στις συμφωνίες των παικτών με τις ομάδες, ωστόσο στη συλλογική σύμβαση εργασίας προβλέπεται πως κάθε παίκτης χάνει το 1/92,6 του συμβολαίου του για κάθε χαμένο παιχνίδι.

Αν υπολογίσουμε πως οι περισσότερες ομάδες έχουν δώσει 64-65 ματς της κανονικής περιόδου, που ολοκληρώνεται στα 82, ενώ εκκρεμούν και τα playoffs, προκύπτει πως οι παίκτες κινδυνεύουν να στερηθούν το 1/4 ή 1/5 του συμβολαίου τους σε περίπτωση οριστικού «λουκέτου» την φετινή σεζόν.

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.