Συνεχίζουν τους αγώνες τους οι Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες της κολύμβησης.

Στο Δουβλίνο βρίσκονται ήδη Άννα Χατζηλοϊζου και Μαρία Εροκίνα, ώστε να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης κάτω των 23 ετών.

Στη μεγάλη αυτή διοργάνωση θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 600 κολυμβητές από 40 χώρες, ηλικίας από 14 έως 22 ετών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης:

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ U23 ΔΟΥΒΛΙΝΟ, 11-13/8/2023

Η χώρα μας δηλώνει παρούσα με δύο κολυμβήτριες στο 1ον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης κάτω των 23, το οποίο αρχίζει σήμερα Παρασκευή 11/8 στο Δουβλίνο.

Η Άννα Χατζηλοίζου και η Μαρία Εροκίνα, θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί με την συμμετοχή πέραν των 600 κολυμβητών/τριών από 40 χώρες και αφορούν τις ηλικίες 14-23 χρόνων. Στο πρωτάθλημα παρόλο ότι είναι Πανευρωπαϊκό, θα συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ευρώπης, όπως η Αμερική η οποία θα παρουσιαστεί και με την μεγαλύτερη αποστολή.

Η προσπάθεια των κολυμβητριών μας θα αρχίσει σήμερα με την συμμετοχή της Μαρίας Εροκίνας στα 50μ. πρόσθιο, ενώ αύριο θα συμμετάσχει στα 100μ. πρόσθιο και την Κυριακή στα 200μ. πρόσθιο. Η Άννα Χατζηλοίζου θα λάβει μέρος στα 50μ. ελεύθερο, αγώνισμα το οποίο θα διεξαχθεί αύριο, όπως επίσης και στα 100μ. ελεύθερο και 50μ. πεταλούδα, τα οποία θα διεξαχθούν την Κυριακή.

Τις δύο αθλήτριες μας συνοδεύει ο προπονητής Γιώργος Χατζηλοίζου.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης