Βέρα Τουκολούκοβα: «Προδιαγράφει ένα γεμάτο διακρίσεις δρόμο για την Κυπριακή Ρυθμική Γυμναστική»

Στον τελικό τριών οργάνων στα πλαίσια του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νεανίδων στη Ρυθμκή Γυμναστική αγωνίστηκε η πρωταθλήτρια μας Βέρα Τουκολούκοβα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής είναι η πρώτη φορά που Κύπρια αθλήτρια αγωνίζεται σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος, προσθέτοντας ότι το μέλλον της αθλήτριας που γυμνάζεται με την Χρυσταλλένη Τρικωμίτη προδιαγράφεται λαμπρό και γεμάτο διακρίσεις.

Η Τουκολούκοβα ήταν 5η στη μπάλα, 6η στις κορίνες και 7η στο στεφάνι.

τουκολουκοβα

Διαβάστε αναλυτικά:

Γράφει ιστορία η αθλήτρια της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής στη Ρυθμική Γυμναστική Βέρα Τουκολούκοβα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Ρυθμικής Γυμναστικής, στη Ρουμανία.

Αγωνίστηκε σε τρεις Τελικούς Οργάνων όπου κατέλαβε την 5η θέση στη Μπάλα, την 6η στις Κορίνες και την 7η στο Στεφάνι.

Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία της Ρυθμικής Γυμναστικής που Κύπρια αθλήτρια αγωνίζεται σε Τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η πολύ υποσχόμενη αθλήτρια Βέρα Τουκολούκοβα προδιαγράφει ένα μεγάλο και γεμάτο διακρίσεις δρόμο για την Κυπριακή Ρυθμική Γυμναστική.

Η Ομοσπονδία Γυμναστικής νιώθει μεγάλη περηφάνεια για την φανταστική πορεία της Βέρας που κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ανέβει στη Παγκόσμια κατάταξη και να αγωνίζεται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου.

Η ΚΟΓ συγχαίρει την αθλήτρια Βέρα Τουκολούκοβα καθώς και τις προπονήτριες της Τρικωμίτη Χρυσταλλένη και Σοκόλοβα Ναταλία και να τους ευχηθούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Ευχαριστίες στην Διεθνή Κριτή μας Ευαγγελία Τρικωμίτη και στην Αρχηγό Αποστολής Χριστιάνα Ηλιάδη.

Συγχαρητήρια επίσης σε όλη την αποστολή που συμμετείχε στον εν λόγω αγώνα.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης