Αναστασία Παπαδοβασιλάκη: Παγκυπριονίκης στα 800μ ετών 16,5!

Κέρδισε το πανηγύρισε και στοχεύει σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις η νεαρή αθλήτρια από την Πάφο.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου με τη συμμετοχή όλων των πρωτοκλασάτων αθλητών μας καθώς και των ανερχόμενων ταλέντων που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ένα από αυτά τα ταλέντα και η 16,5 ετών Αναστασία Παπαδοβασιλάκη (12/12/2006) η οποία για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου 2023 ήταν η νεαρότερη Παγκυπριονίκης.

Η Παπαδοβασιλάκη, αθλήτρια του Φύτου Λεμονάρη, ήταν η νικήτρια στα 800 μέτρα γυναικών με χρόνο 2:17.38, έχοντας ως ατομική επίδοση το 2:15.54 που σημείωσε στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε στην Καβάλα τον Μαϊο.

Δεν έτρεξε κυνηγώντας το ατομικό ρεκόρ στο Παγκύπριο πρωτάθλημα η Αναστασία μιας και ήθελε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κάτι που θα κυνηγήσει στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας που θα διεξαχθεί 23-29 Ιουλίου στο Μάριμπορ της Σλοβενίας αλλά και στη συνάντηση Κύπρου –Ελλάδας (Κάτω των 18) που θα λάβει χώρα 2-3 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια, στους προπονητές της αλλά και τους γονείς της Μανώλη και Μαρία που είναι συνεχώς δίπλα της και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης